Speedtest starten

Betaalt u niet te veel voor uw internetabonnement? Met deze speedtest kunt u de daadwerkelijke internetsnelheid in uw woonplaats meten.

Verschillende gebruikers op ADSL & Breedband hebben al een speedtest gedaan. Ook u kunt nu eenvoudig en snel een speedtest starten, zo weet u precies wat uw internetsnelheid is. Voor de speedtest is het belangrijk uw provincie, arrondissement en woonplaats aan te geven. Na het aangeven van uw internet provider en (nick)naam kunt u de speedtest starten.

Vervolgens is het interessant om te zien of de resultaten overeenkomen met het internetabonnement dat uw heeft afgesloten. Mocht het verschil tussen de beloofde en daadwerkelijke internetsnelheid te groot zijn, dan is het slim eens contact op te nemen met uw internet provider. Houdt u er rekening mee dat de resultaten van de speedtest slechts een indicatie zijn. Voor een realistische meting is het raadzaam downloadprogramma's te sluiten. Ook andere apparaten op het thuisnetwerk kunnen de resultaten negatief be├»nvloeden. Naast de resultaten van de speedtest kunt u ook ervaringen van andere abonnees lezen. 

*
*
*
*
*