SNOW

Bekijk de SNOW reviews; eerlijke beoordelingen en ervaringen door SNOW abonnees.

SNOW een goede keuze voor uw nieuwe abonnement? Bekijk dan eerst de 30 ervaringen over internet, vaste telefonie en digitale televisie van SNOW. Want dan maakt u een afgewogen keuze. Heeft u zelf een review over SNOW? Deel dan gauw uw persoonlijke ervaring met andere bezoekers.

Op basis van alle ontvangen SNOW reviews geven wij nu een gemiddeld cijfer van 6.1 voor de internet abonnementen van SNOW. De ervaringen van BASE zijn ook in dit overzicht opgenomen. Voorheen werd vast internet via BASE aangeboden, deze abonnementen zijn nu (in andere vorm) ondergebracht bij SNOW.

December 2014

1
 
Heel slecht internet. 
Review in Gent van snow_wifi_40b205 geschreven op 4 december 2014

November 2014

9
 
Waar voor je geld! 
Review in Bissegem van snow gio en sharon geschreven op 23 november 2014

Oktober 2014

7
 
Af en toe loopt de decoder vast tijdens het kijken en duurt het een minuut totdat het tv-programma terug begint te lopen. Verder is de afstandsbediening niet responsief. Tenslotte merk ik sinds een paar maanden (dus voor de netflix-lancering) dat de gemiddelde download snelheid gevoelig terug is gelopen van 4 mb/s naar nauwelijks 1 mb/s. Een speedtest bevestigd dat ik nu rond de 8Mbps haal, wat ver onder het beloofde gemiddelde is.  
Review in Zandhoven van M0ridin geschreven op 9 oktober 2014

Augustus 2014

8
 
Zeer tevreden over deze Provider. Echt een aanrader. Gebruik het al nu sinds 2 maanden en alles loopt top. Test resultaat behaald tot 63 MB sec. En download een bestand met 3,6 MB per sec.  
Review in Wilrijk van Altuner H geschreven op 14 augustus 2014

Juli 2014

7
 
Is niet de snelheid die men beloofde bij snow. 
Review in Ingelmunster van sifke geschreven op 22 juli 2014

Mei 2014

6
 
waarom nog altijd geen nummerherkenning , reeds meerdere malen gebeld , ze geven nooit een bevestigd antwoord ze zeggen altijd , zal niet lang meer duren , maar is reeds van november 2013 dat ik overgestapt ben van base naar snow 
Review in Ingelmunster van SIFKE geschreven op 23 mei 2014

April 2014

4
 
Interessante prijsaanbieding maar onvriendelijke klantendienst. Heel lange installatie wachttijden, slechte planning van de installatie. Nog steeds geen internet na 2 maanden wachten. 
Review in Heverlee van K geschreven op 7 april 2014

September 2011

8
 
Onze familie woont al enkele jaren in Amel en nemen altijd de diensten van BASE af. Denk dat mijn kinderen ook zo voor deze service provider kiezen. 
Review in Amel van van Impel geschreven op 9 september 2011
8
 
Installatie internet BASE kinderspel je kan er ook voor betalen maar zelf kan ook prima. Na installatie werkte het gelijk als een speer. 
Review in Elouges van funkstar geschreven op 2 september 2011

Augustus 2011

3
 
Nu dan een klacht over BASE!!!!!! Betaal TEVEEL en krijg TE WEINIG de verbinding lijkt duidelijk te zijn GEMODIFICEERD!!!!! Ik = niet gek, dag BASE 
Review in Reninge van De C. geschreven op 28 augustus 2011
4
 
In Belgie mag BASE dan wel een leuke club zijn maar in Europa duurste voor wat ze leveren. Maar ach, who cares? I DO! 
Review in Opoeteren van ajoh geschreven op 20 augustus 2011

Mei 2011

8
 
Ik ben hele dagen online en heb echt nooit problemen, dankzij BASE 
Review in Florenville van Cédric geschreven op 27 mei 2011
9
 
Ik ben zeer tevreden met de service van BASE, kreeg zelfs een lager abonnement aageboden dat beter bij mijn gebruik paste. 
Review in Florennes van Arnaud geschreven op 19 mei 2011
6
 
Omdat ik internet ook voor de zaak nodig heb, heb ik het duurste pakket van BASE, maar geloof niet dat het veel uitmaakt… #sloom 
Review in Zittert-Lummen van Stef geschreven op 19 mei 2011
8
 
Internet is een soort primaire levensbehoefte geworden. Gelukkig snapt BASE dat, en heeft ze haar zaken prima voor elkaar! 
Review in Grembergen van Rémy geschreven op 8 mei 2011
5
 
De klantenservice van BASE gaat met sprongen achteruit. Zitten daar alleen stagiairs ofzo? Wat een onkunde! 
Review in Runkelen van Godfried geschreven op 7 mei 2011
9
 
Ben onlangs verhuisd van Stokrooie naar Waasten en BASE verhuisde net zo snel mee :) 
Review in Stokrooie van Ethan geschreven op 6 mei 2011
8
 
Internet van BASE voldoet aan al mijn eisen. 
Review in Châtelet van Fons geschreven op 3 mei 2011

Maart 2011

8
 
Zelf geen abonnement bij BASE maar wel dankzij WIFI samen met de buren op het BASE netwerk. Een aanrader, vooral het delen bespaart je geld. 
Review in Autelbas van H.D. Schmidt geschreven op 23 maart 2011
3
 
Afgesloten door problemen met betalingen. Weinig schappelijke mensen bij BASE. Zij betalen nimmer een rekening te laat? Nu gewoon bij Scarlet een aanvraag gedaan. 
Review in Noville-les-Bois van Internetniet geschreven op 22 maart 2011
3
 
Ik zou graag gewoon het modem uitzetten wat ze van BASE hebben geleverd om de energie te besparen. Waarom raad men dit af? Kost mij nu geld, is toch een zonde. 
Review in Fleurus van Sara geschreven op 17 maart 2011
4
 
Goedendag: zeer incontent met BASE. Beloven veel maken weinig waar. Abonnement niet verlengd en nu aanvraag bij Mobistar ingediend. Ik laat u weten hoe dit afloopt. 
Review in Montleban van Pietsje geschreven op 14 maart 2011
4
 
Heeft u teveel geld, kom dan bij BASE. U krijgt weinig voor veel en bij teveel genieten op internet mag u bij betalen. Tijd voor Scarlet of meer concurrentie in Gonrieux. Wat denkt u? 
Review in Gonrieux van Hilgard geschreven op 7 maart 2011

Februari 2011

8
 
Qua prijs/kwaliteit de beste hier in Kuringen. Enkel de helpdesk is niet echt ter zake kundig, dus helaas BASE… geen 10 maar een achtje. 
Review in Kuringen van Tim geschreven op 27 februari 2011
4
 
Snap niet dat er geen Nederlandse providers hier in Lauwe hun diensten komen aanbieden, het internet is zooo traag en duur. Waar blijven die Hollanders als je ze nodig hebt?! 
Review in Lauwe van Maes geschreven op 26 februari 2011