Mobistar

Benut de Mobistar reviews, allemaal beoordelingen van Mobistar ADSL abonnees welke ervaringen met u willen delen.

Mobistar ADSL ervaringen van abonnees helpen u beslissen. Gaat u voor Mobistar of een andere internetprovider, uw keuze kunt u deels baseren op de 42 Mobistar reviews welke er voor zorgen dat Mobistar het cijfer 6.5 krijgt voor de internet abonnementen welke ze aanbieden.

Uw eigen ervaringen met Mobistar zijn ook erg welkom, deze kunt u met ons delen door te surfen naar uw eigen woonplaats op ADSL & Breedband en daar achter te laten.

Februari 2017

9
 
perfect 
Review in Leffinge van de kozz geschreven op 23 februari 2017

Juni 2015

4
 
Wordt zo beetje stilaan tijd dat ze hier die lijnen ook eens komen aanpassen, vol abonnement betalen en weinig krijgen kwestie van snelheid. Dat door Limburg gaat vertellen dat in Antwerpen een privégrond is, volgens mij zijn de leidingen nog steeds eigendom van die het verhuurt aan en dien moet hen onderhouden en aanpassen. 
Review in Laakdal van celahirke geschreven op 11 juni 2015

Februari 2014

1
 
Greetje bedankt Mobistar voor het zeeeeeeeeer trage internet, en zegt bij deze dan aan vaarwel en tot nooit meer. 
Review in Deurne van greetje geschreven op 1 februari 2014

December 2013

8
 
Nog altijd tevreden met Mobistar in Grand-Axhe. na verhuis al 12 jaar klant en goede snelheid van 120 mbps. 
Review in Grand-Axhe van Raemendonck C. geschreven op 25 december 2013
8
 
Mobistar is wat mij betreft de beste keuze voor internet! 
Review in Bouillon van Pol geschreven op 23 december 2013
4
 
merendeel van de dag slecht of helemaal geen internet, wordt wel 8 euro kosten aangerekend voor herstelling die het probleem niet hebben verholpen… WAARDELOOSSSS 
Review in Elzele van anoniem geschreven op 20 december 2013
8
 
internet werkt hier prima. Ben al vanaf september 2001 klant en dik tevreden!! 
Review in Everbeek van T klosteren geschreven op 19 december 2013
7
 
niet altijd het snelste internet. Maar ben toch tevreden over Mobistar de prijs ligt in veel gevallen lager dan bij andere operators 
Review in Olmen van Willy migna geschreven op 16 december 2013
7
 
Spijtig dat voor ieder pakket extra, dik betaald moet worden. Ondanks dat werkt internet en telefonie naar behoren in Momignies 
Review in Momignies van D vereecke geschreven op 9 december 2013
8
 
Sinds juni mijn aansluiting op mijn nieuwe adres. Na problemen met het internet kwam een technieker langs. De technieker was uiterst verbaasd over de installatie van zowel internet als vaste telefoon. Deze was namelijk erg slordig aangesloten, hierdoor kon ik drie dagen geen tv en internet gebruiken. Chapeau voor de hulp!! 
Review in Welkenraedt van Pascal geschreven op 8 december 2013
4
 
Ik probeer al jaren om een digitaal tv abonnement af te sluiten bij Mobistar. Steeds krijg ik de melding dat deze niet op mijn huisadres kan worden geplaatst. Wie helpt mij?! 
Review in Angre van Erpude geschreven op 2 december 2013
5
 
Stenentijdperk hier in Finnevaux, constant ruis op tv. 
Review in Finnevaux van Diede geschreven op 1 december 2013

November 2013

8
 
perfect internet en tv. Neem geregeld programma's op en werkt altjid goed! Nu 6 maanden klant bij Mobistar 
Review in Mannekensvere van Fonteijne2 geschreven op 30 november 2013

September 2011

3
 
Goede klanten zijn bij Mobistar gewone klanten. Ik ga dus eens shoppen want in Lorcé is HEUS NIET enkel Mobistar de eindbaas. 
Review in Lorcé van Beverly geschreven op 21 september 2011
5
 
Wie neemt Mobistar en gaat de klanten een echt snel product aanbieden voor een scherpe prijs? Concurrentie mag veel feller, tot die tijd maar bij Mobistar mijn geld en tijd verdoen. 
Review in Obourg van Patrick geschreven op 3 september 2011

Augustus 2011

4
 
Sorry dit wens je niemand toe, Mobistar wil wel maar kan niet mee met de concurrentie lijkt het. Jammer en #fail  
Review in Erpent van Matthieu geschreven op 18 augustus 2011

Juni 2011

8
 
Prima dienstverlening van Mobistar, naast mobiel maak ik ook gebruik van ADSL in Brussels en met zelfde tevredenheid.  
Review in Brussel van Nick geschreven op 11 juni 2011

Mei 2011

5
 
En toen ging het goed mis… router in bruikleen van Mobistar, tot deze kapot ging, was het opeens mijn schuld en moest ik betalen. Ik betaal niks en stap over! 
Review in Hollogne-aux-Pierres van Mustafa geschreven op 21 mei 2011
7
 
Die verhoogde snelheden hebben mijn internet nog niet sneller gemaakt Mobistar 
Review in Reningelst van Mathis geschreven op 18 mei 2011
6
 
Ik werk zelf voor Belgacom, maar heb internet van Mobistar. Zit er toch sterk aan te denken over te stappen, deze is erg onstabiel. 
Review in Boncelles van Anthony geschreven op 14 mei 2011
9
 
Recent klant geworden bij Mobistar, had wat moeite met installatie, na een belletje nog dezelfde dag technicus aan huis. Top! 
Review in Vellereille-les-Brayeux van Siebe geschreven op 13 mei 2011
8
 
Internet van Mobistar is prima. Onlangs zijn de snelheden aangepast. Downloaden en gamen gaat nu nog vlotter 
Review in Booitshoeke van Firmijn geschreven op 12 mei 2011
7
 
De ene keer is het wat vlotter dan een andere keer, maar op zich ben ik zeer content met Mobistar. 
Review in Gondregnies van Joran geschreven op 11 mei 2011
7
 
Mobistar heeft de laatste tijd wat kleine storingen. Hopelijk duurt het niet te lang, want was altijd zeer goed! 
Review in Loupoigne van Theo geschreven op 9 mei 2011
8
 
Heb 4 zoons die dag en nacht downloaden en gamen, ik heb een superprovider, want ze klagen nooit over Mobistar 
Review in Warcoing van Jonas geschreven op 4 mei 2011