EDPnet

EDPnet reviews zijn ervaringen door EDPnet gebruikers in België. Handig bij uw keuze!

De EDPnet reviews van ADSL & Breedband zijn duidelijk, de bij ons bekende beoordelingen over EDPnet zorgen voor een cijfer van 5.6 op basis van in totaal 44 ervaringen. Dus wilt u abonnee worden van EDPnet? Bekijk dan de reviews en maak uw keuze.

Bent u zelf abonnee bij EDPnet en bevallen de diensten juist wel of niet? Schrijf dan ook een review, surf naar uw woonplaats op ADSL & Breedband en laat u horen.

Juni 2017

1
 
Niet doen, leveren niet wat is overeengekomen (50% van Internetsnelheid, slechte geluidskwaliteit telefonie), zeer slechte klantendienst (wacht al +1 maand op antwoord na meerdere tickets en telefoongesprekken), enigste wat snel werkt is hun facturatie. Zeer ontevreden en krijg geen gehoor. Afrader 
Review in Walem van mkm geschreven op 26 juni 2017

Januari 2017

9
 
Zeer correcte internetprovider +klantvriendelijk +degelijke technische kennis en hulpvaardigheid van de helpdesk +opgeleverde download snelheid t.o.v. geadverteerde snelheid +prijs +afhandeling betalingen  
Review in Schoten van WalterVO geschreven op 30 januari 2017

Oktober 2016

1
 
Kijk naar de resultaten van de test!! NIET mee te werken!! 
Review in Temse van DJ geschreven op 6 oktober 2016

Februari 2016

7
 
best content, prima service. 
Review in Hove van zorro geschreven op 28 februari 2016

November 2015

10
 
Wij zijn op het werk al van in het begin klant bij edpnet. We zijn er bijzonder tevreden over. Het blijft natuurlijk maar VDSL: sukkelen met een telefoonlijntje - en dus afhankelijk van de grillen van belgacom. Sinds de introductie van de fritz-routers zijn we helemaal blij. Dat toestel is tegenover de Telenetmodem veruit superieur!  
Review in Sint-Niklaas van rafdewitte geschreven op 27 november 2015
5
 
EDPNET vDSL2 ine en 60Mbit/10Mbit profiel en ondanks de relatief korte afstand naar de wijkkast (+/- 275 meter) "slechts" een zeer constante 25Mbit down en 9Mbit up. Het lijkt er op dat men de verbinding doelmatig beperkt tot 25Mbit. 
Review in Hamont-Achel van Michel geschreven op 4 november 2015

Juli 2015

10
 
Super provider! We halen tot 70Mbps download en 10Mbps upload, we hebben een zeer stabiele verbinding en service/helpdesk is ook zeer goed! 
Review in Kanegem van EDPnet_user geschreven op 31 juli 2015
1
 
Hallo, Ik zit nu bij edpnet op een lijn 2Mbps natuurlijk veel te traag ben dus eens bij proximus winkel geweest om te vragen df ze mij op een snellere lijn konden zetten en het antwoord was natuurlijk nee.Ze hadden wel gevraagt over te stappen maar zonder sneller internet . Das echt triestig in 2015 nog geen VDSL en dat in een dorp met 10000 mensen Maar het erge was ik zat al eens op VDSL 2 weken lang, dan hebben ze mij der weer af gesmeten. 
Review in Kelmis van Ambiorix geschreven op 1 juli 2015

Maart 2015

1
 
Zit al sinds de geboorte van adsl op op een heel trage leiding (200kb/sec download) en wat is er gebeurt al die jaren niks. Nu zitten we al bij VDSL2 hoe lang zal ik nog moeten wachten? Steden krijgen direkt de nieuwe techniek dorpen brengen geen geld daarom maar wachten .Nu ja meer als de helft heeht al matig internet in ons dorp mischien krijg ik ook in 20 jaar(RIP) VDSL2. Groeten aan belgacom.(Kan mijn provider niks aan doen) 
Review in Kelmis van Ambiorix geschreven op 23 maart 2015

Januari 2015

1
 
Nadat de verbinding steeds wegviel, testmodem toegestuurd gekregen en hiervoor betaald. na reset oude modem en splitter te hebben verwijderd, plots bijna geen problemen. modem teruggestuurd via kiala (nogmaals betaald), weigeren zij de modem op te halen in het kiala-punt slechts 3km van hun deur. na contact te hebben opgenomen, onbeschoft te horen gekregen dat zij de modem niet ophalen en dat het mijn verantwoordelijkheid blijft. plots vandaag weerom verbindingsproblemen. volgens mij prutsen zij zelf aan de verbinding. hoop dat ze mijn niet automatisch debiteren voor de modem. ben van plan over te stappen naar een andere provider. 
Review in Merksem van eze geschreven op 21 januari 2015

Juni 2014

1
 
Sinds de verhuis is Edpnet een totale ramp. VDSL aan 9mbit down / 0,4 a 0,5 mbit Up Heen en weer geping-pong van mails : Mijn modem is niet geschikt, de instellingen zijn niet juist... enz. Ze stuen me zelfs settings die specifiek voor ADSL modems zijn en dus helemaal niet instelbaar zijn op VDSL2 modems. Voor de verhuis werkte VDSL aan 70mbit/6mbit, met dezelfde modem en dezelfde instellingen. Op mijn laatste klaagmail zelfs nog geen antwoord gekregen. EDPNET is ten zeerste af te raden. Support word geleverd door mensen die totaal niet weten waar ze mee bezig zijn, als ze al reageren. Als ik nul kon geven kregen ze een 0 ! 
Review in Koersel van slakje geschreven op 2 juni 2014

Januari 2014

1
 
Dat Mike (Brakel) beweert reeds 30 jaar bij Edpnet abonnee te zijn, is een kleine leugen. Edpnet bestond in 1983 nog niet. 
Review in Brakel van ief geschreven op 18 januari 2014
1
 
Zeer veel problemen de laatste tijd, algemene pannes, email problemen, om over de slechte facturatie nog maar te zwijgen. De helpdesk geeft slechte support en is slecht verstaanbaar. Ik heb er spijt van dat ik hier klant geworden ben.  
Review in Ursel van Dirk geschreven op 11 januari 2014

December 2013

5
 
Na ongevraagde update begonnen de problemn. Opnames waren verdwenen en tvbakje liep steeds vast. Edpnet moet hun tv-dienst echt dringend verbeteren.. 
Review in Lonzée van Frans E. geschreven op 28 december 2013
9
 
Snel en stabiel internet. Vriendelijke en snelle helpdesk. Bellen kan je zowel met een analoge telefoon als met voip. Ze blokkeren geen poorten! Ze zijn heel goed van prijs/kwaliteit. 
Review in Tessenderlo van Jef geschreven op 19 december 2013
7
 
Ik betaal maandelijks veel voor internet van Edpnet in Baaigem, maar zou ook niet zonder kunnen Mvg. 
Review in Baaigem van Agan geschreven op 19 december 2013
5
 
abbonement van vorig jaar genomen aan 45euro per maand ook in promotie.Telfoniste bij hoog en laag beweren dat dit alles is. Uiteindelijk factuur van n'en dikke 60 euro! 
Review in Evernijs van Vergouwe geschreven op 17 december 2013
8
 
reeds 30 jaar klant bij Edpnet en never problemen. Topp!! 
Review in Brakel van Mike geschreven op 14 december 2013
9
 
Klantendienst van Edpnet is vriendelijk, bij vragen krijg je professionele hulp, thankss 
Review in Fayt-le-Franc van Bart Vrancke geschreven op 8 december 2013
4
 
Klantendienst was heel onvriendleijk nadat ik meerdere keren gebeld had over een internet storing. Erg vervelend als je met problemen zit en niet serieus wordt genomen. Na 4 jaar trouwe klant te zijn bij Edpnet, verwacht je toch wat meer!! Ontevreden over de service 
Review in Pellenberg van Karin geschreven op 6 december 2013
7
 
Voor ons bedrijf Telefonie+Internet via Edpnet, met optie voor onbeperkt bellen overdag. Eens nu het geïnstalleerd is werkt het allemaal prima! 
Review in Burcht van Cris geschreven op 5 december 2013

November 2013

7
 
beeld van de tv is prima, ook snelheid van internet in Annevoie-Rouillon werkt top! 
Review in Annevoie-Rouillon van Grute de geschreven op 28 november 2013

September 2011

8
 
Enkel maar goede berichten over Edpnet in Focant het internet doet zijn ding en veel anderen nemen ook extra diensten af. 
Review in Focant van Pete geschreven op 19 september 2011
7
 
Alle lof voor Edpnet ben nu al wel een jaar de abonnee daar en dat bevalt prima. Prijs oke en diensten ook, een storig af en toe.  
Review in Aat van Phillipe geschreven op 14 september 2011
7
 
Zeer lang klant bij Edpnet en naar alle tevredenheid. Vandaar deze review, gewoon een compliment voor Edpnet omdat dit ook weleens mag. 
Review in Frasnes-lez-Anvaing van uncle1960 geschreven op 4 september 2011