Reviews

Internet reviews over ADSL, VDSL en kabelinternet in België. Bekijk & schrijf reviews over o.a. Proximus, Mobistar en Telenet.

Het internetabonnement mag dan wel goed geprijsd zijn, maar wat is de kwaliteit van de geboden diensten? Ervaringen van anderen kunnen u helpen en daarom vragen wij actief naar reviews over internet.

Deze reviews betreffen niet ervaringen over de internetprovider in het algemeen, maar specifiek de ervaring van internet op de locatie van de gebruiker. Zo proberen we duidelijk te krijgen hoe goed bijvoorbeeld Belgacom in Brussel is of Telenet in Antwerpen en of zij tevreden gebruikers hebben.

Hieronder tonen wij de vijf laatste reviews, maar we hebben er vele honderden. Bekijk de plaats, gemeente of provincie van uw keuze voor meer specifieke informatie en ervaringen van andere internetters in België. Natuurlijk kunt u ook zelf een review toevoegen.

2
 
Proximus Abo. Surfsnelheid is vreselijk traag, zelfs met een UTP kabel in de computer.  
Review over Proximus in Mortsel van Mortsel Surfer geschreven op 13 juni 2017
4
 
Zeer lage snelheid met ADSL lijn, 1,75 Down Speed 0,34 Upload Speed En daarvoor betaal je wel een volwaardig abonnement 
Review over Proximus in Moorslede van Ive geschreven op 16 mei 2017
1
 
beschaamend traag 
Review over Proximus in Oeudeghien van dan geschreven op 15 mei 2017
8
 
Ik ben zeer tevreden over Scarlet doch jammer dat je zo weinig tegelijk kan opnemen met de decoder. Internet snelheid is zeer goed . 
Review over Scarlet in Wondelgem van Fuutje1963 geschreven op 28 april 2017
1
 
Een goede tip bij Proximus: check elke maand je openstaande bedrag en betaal tijdig. Zo niet wordt je lijn onverbiddelijk afgesloten en betaal je een administratiekost (€15) en een reactiveringskost (€30) om terug te kunnen bellen. Zelfs al gaat het om een bedrag dat lager ligt dan €10 ! Hou verder ook de 'bundels' (vb. Travel world for Business) in de gaten die zonder aankondiging activeren, zogezegd om surfen in het buitenland goedkoper te maken. Hou er wel rekening mee dat deze bundel vanaf dan elke maand op je factuur staat ook al maak je er geen gebruik van. Ik stapte eind vorige maand over dus tot nooit meer Proximus !  
Review over Proximus in Sint-Niklaas van Onze missie : in zo weinig mogelijk tijd zoveel mogelijk cashen ! geschreven op 6 maart 2017

Reviews per internet provider

Edpnet reviews (43)
Gemiddeld cijfer 5,7
Mobistar reviews (42)
Gemiddeld cijfer 6,5
Numericable reviews (14)
Gemiddeld cijfer 1,8
Proximus reviews (165)
Gemiddeld cijfer 3,9
Scarlet reviews (87)
Gemiddeld cijfer 5,5
SNOW reviews (30)
Gemiddeld cijfer 6,1
Telenet reviews (115)
Gemiddeld cijfer 5,1
Voo reviews (33)
Gemiddeld cijfer 5,8