Reviews

Internet reviews over ADSL, VDSL en kabelinternet in België. Bekijk & schrijf reviews over o.a. Proximus, Mobistar en Telenet.

Het internetabonnement mag dan wel goed geprijsd zijn, maar wat is de kwaliteit van de geboden diensten? Ervaringen van anderen kunnen u helpen en daarom vragen wij actief naar reviews over internet.

Deze reviews betreffen niet ervaringen over de internetprovider in het algemeen, maar specifiek de ervaring van internet op de locatie van de gebruiker. Zo proberen we duidelijk te krijgen hoe goed bijvoorbeeld Belgacom in Brussel is of Telenet in Antwerpen en of zij tevreden gebruikers hebben.

Hieronder tonen wij de vijf laatste reviews, maar we hebben er vele honderden. Bekijk de plaats, gemeente of provincie van uw keuze voor meer specifieke informatie en ervaringen van andere internetters in België. Natuurlijk kunt u ook zelf een review toevoegen.

1
 
Niet doen, leveren niet wat is overeengekomen (50% van Internetsnelheid, slechte geluidskwaliteit telefonie), zeer slechte klantendienst (wacht al +1 maand op antwoord na meerdere tickets en telefoongesprekken), enigste wat snel werkt is hun facturatie. Zeer ontevreden en krijg geen gehoor. Afrader 
Review over Edpnet in Walem van mkm geschreven op 26 juni 2017
1
 
Scarlet is echt met voorsprong de allerslechtste internet provider in België. Overgeschakeld van proximus wegens hun lagere tarieven en hun tv + internet pack. Nog nooit zo veel spijt gehad van deze beslissing. Hun internet is precies van het sovjet-era. Zeer zwak signaal (zelfs als je naar een andere kamer gaat), hun downloadsnelheid wordt bijlange na niet gehaald en hun downloadlimiet die normaal gezien groot zou moeten zijn is dit helemaal niet. Sinds we een jaar geleden zijn aangesloten hebben we al 6 keer moeten bellen omdat plotseling ons tv signaal wegviel. indien je dan belt met de klantenservice kom je terecht bij hollanders, nou niets op tegen in principe, alleen doen ze geen klote om je te helpen. buiten heel jouw verbinding eens aan en uit te zetten. Ik snap waarom mensen kiezen voor scarlet, ze willen een beetje besparen op de factuur, maar indien je langer wil leven doe het dan alleszins niet. Wij veranderen deze zomer zowizo want het is werkelijk schandalig. 
Review over Scarlet in Bornem van Nooit meer geschreven op 22 juni 2017
3
 
ADSL + telefoon, niks anders - via telefoonlijn - Provider Scarlet - in theorie upL 19 Mb/s - Praktijk 3.52 Mb/ s upL - uiteraard veel te weinig, triestig resultaat. Werd overgenomen door Belgacom - interne concorrentie ?  
Review over Scarlet in Kessel-Lo van Toeppes geschreven op 21 juni 2017
2
 
Proximus Abo. Surfsnelheid is vreselijk traag, zelfs met een UTP kabel in de computer.  
Review over Proximus in Mortsel van Mortsel Surfer geschreven op 13 juni 2017
4
 
Zeer lage snelheid met ADSL lijn, 1,75 Down Speed 0,34 Upload Speed En daarvoor betaal je wel een volwaardig abonnement 
Review over Proximus in Moorslede van Ive geschreven op 16 mei 2017

Reviews per internet provider

Edpnet reviews (44)
Gemiddeld cijfer 5,6
Mobistar reviews (42)
Gemiddeld cijfer 6,5
Numericable reviews (14)
Gemiddeld cijfer 1,8
Proximus reviews (165)
Gemiddeld cijfer 3,9
Scarlet reviews (89)
Gemiddeld cijfer 5,4
SNOW reviews (30)
Gemiddeld cijfer 6,1
Telenet reviews (115)
Gemiddeld cijfer 5,1
Voo reviews (33)
Gemiddeld cijfer 5,8