SNOW

SNOW, onderdeel van KPN, levert internet, vaste telefonie en digitale televisie in geheel België. Voorheen werden deze producten aangeboden door BASE, maar die heeft deze diensten ondergebracht bij SNOW.

SNOW is onderdeel van KPN Group Belgium en is een dochter van het Nederlandse KPN, één van de grootste telecomproviders op de Europese markt.

KPN Belgium realiseerde in 2010 een marktaandeel van 26% in klanten. Het hoofdkantoor bevind zich in Brussel. Voorheen was het mogelijk bij BASE een vast internet abonnement af te sluiten. Dit kan nu alleen nog bij SNOW, de Triple Play aanbieder van internet, telefonie en digitale televisie.

BASE heeft zich nu voornamelijk gericht op de mobiele markt. Bij SNOW kunnen verschillende packs worden afgesloten. Internet kan alleen worden afgesloten in combinatie met telefonie en/of digitale televisie.

Eind 2014 heeft provider Base aangekondigd te stoppen met het aanbieden van zijn triple-play-pakket SNOW. De provider zegt zich meer te willen gaan richten op zijn mobiele producten en diensten. Volgens BASE heeft de Belgische overheid te lang gewacht met het openstellen van de kabel- en telefoniemarkt. Door de hoge kosten zou SNOW het verschil niet hebben kunnen maken op basis van een scherpe prijs.

Helpdesk van SNOW
Neerveldstraat 105
1200 Brussel
Tel: 0800 7 11 11
Maandag tot vrijdag: van 9 tot 20 uur
Zaterdag: van 9 tot 17:00 uur

Reviews
Er zijn 30 reviews over SNOW met een gemiddeld cijfer van 6,1.

Actualiteiten Laatste storingen
  • 23-12-2014: Storing in Balen, Hamme en Mol (opgelost).
  • 11-12-2013: Storing in Haren (opgelost).